Vrijwilligers bedankt door ……

Bekijk hier waarvoor vrijwilligers zoal worden bedankt. Kies je eigen favoriet en deel dat verhaal op je eigen Facebook. Je kunt ook een vrijwilliger aandragen die je wilt bedanken op deze website. Mail dan naar amsterdam@vca.nu

Carlijn van Prisma bedankt Femke

Femke ondersteunt buurtbewoners met een licht verstandelijke handicap in de wijk. Carlijn, coördinator: "Zonder haar zou ik het niet aankunnen!"

BuurtBuik bedankt René, Maurice en Desiree

Iedere vrijwilliger bij Buurtbuik zet zich volledig in, maar er zijn er toch drie die Clara Stokman speciaal in het zonnetje wil zetten: René Stegman, Maurice Pronk en Desiree de Krijger.

Emelie bedankt Sjaak van Beter Buren

Emelie had een conflict met haar buren. Sjaak heeft vanuit Beter Buren daarbij bemiddeld. "Je hebt voor een enorme opluchting gezorgd!"

Monique van Prisma bedankt Janna

Janna (19) is vrijwillig buurtmaatje bij Prisma. Daarvoor hielp ze bij de zwemavond. Monique bedankt haar "omdat ze het gewoon supergoed doet!"

Familie Leemeijer bedankt Jeroen en Cynthia

Meneer en mevrouw Leemeijer bedanken Jeroen en Cynthia, vrijwilligers van Markant. Zij komen regelmatig om meneer Leemeijer gezelschap te houden. "Het zijn zulke schatten!"

Ramiro van het Leerorkest bedankt Fabio

Ramiro beheert het instrumentendepot van het Leerokest. Fabio, die een hersenbeschadiging opliep, assisteert hem. "Jij hebt altijd een glimlach op jouw gezicht"

Coos van het ROC bedankt Hans

Coos van het ROC van Amsterdam bedankt vrijwilliger Hans, die haar helpt tijdens de lessen Nederlands voor anderstaligen. "Je bent echt een meerwaarde voor de mensen!"

Amsterdam Cares bedankt 280 werknemers van ABN AMRO

Tessa Wijnen bedankt Selma Custers van ABN AMRO. ABN AMRO nam dit jaar deel aan de Olympische Sportweek met 280 werknemers via Amsterdam Cares.

Marjolein van het Schouw bedankt Els en Anita

Els en Anita die helpen bij de dagbesteding voor ouderen. Marjolein: "Jullie geven een stukje individuele aandacht waar wij weinig tijd voor hebben."

Jan van St. Present bedankt Kees

Jan Vos is vrijwillig journalist voor stichting Present. Hij bedankt zijn medevrijwilliger Kees den Boer: "Fijn dat je zo van mensen houdt!"

Sanne van StreetSmart bedankt Hassan

Sanne van der Leij, projectleider van StreetSmart bedankt Hassan, vrijwilliger bij Restaurant Freud. Restaurant Freud doet mee aan aan de euro-actie.

Tessa van Amsterdam Cares bedankt Maaike

Tessa Wijnen bedankt topvrijwilligster Maaike de Koning, omdat zij zich zich wekelijks inzet als vrijwilliger via Amsterdam Cares.