share“Mattie zorgt dat vrijwilligers zich thuis voelen”

Mattie de Dreu doet vrijwilligerswerk bij Stichting ARTZUID, ze is vrijwillig vrijwilligerscoördinator! Cintha van Heeswijck-Veeger is de directeur van deze stichting.

Cintha, waarvoor wil je Mattie bedanken?

“Mattie is van onschatbare waarde voor ARTZUID. Zij is vrijwilligerscoördinator en werkt belangeloos voor ons. Zij weet welke taken door vrijwilligers kunnen worden ingevuld en heeft met die wetenschap het vrijwilligerswerk binnen ARTZUID vormgegeven.”

“Ze kent alle 84 vrijwilligers persoonlijk. De vrijwilligers worden ingezet op werkzaamheden waar ze goed in zijn en plezier in hebben. Mattie zorgt dat vrijwilligers zich thuis voelen en weten wat er van hen wordt verwacht. Daarnaast heeft ze altijd een luisterend oor en weet ze ontevredenheid snel in de kiem te smoren. Dankzij de inzet van 84 buurtvrijwilligers is het paviljoen 122 dagen open geweest tijdens de beeldenroute en zijn alle bezoekers en scholen goed ontvangen. Kortom zij zijn het visitekaartje van onze organisatie!”

“Mattie is één van de steunpilaren van de stichting.”

ARTZUID groepsfoto-640

Ook vrijwilligerswerk doen bij ARTZUID? Begin 2016 is er een voorlichtingsavond in Huis van de Wijk Lydia. Hou de website van ARTZUID in de gaten!

share